Merlijn Advies Groep

De beste route naar de gewenste oplossing

Wat doen we?

  • Merlijn Advies Groep zorgt ervoor dat interne en externe conflicten binnen uw organisatie tijdig worden herkend, waar mogelijk worden voorkomen en zonodig worden opgelost. Zo dragen wij vanuit onze expertise bij aan een gezonde bedrijfscultuur en het rendement van uw organisatie.

Hoe doen we dat?

  • Wij werken met topgekwalificeerde specialisten. Zij worden met u in contact gebracht door een van onze conflictadviseurs. Dit zijn allround experts op het gebied van (dreigende) conflicten en in staat die tijdig te herkennen en op hun eigen waarde te beoordelen. Zij selecteren in overleg met u de juiste uitvoerende specialist / conflictprofessional en stellen die aan u voor. Ze kunnen u twintig verschillende methoden aanbieden. Uitgangspunt is altijd om de minst escalerende en het dichtst bij de mensen staande methode toe te passen. Dat is ook vaak de goedkoopste methode.

Wat is onze drive?

  • Onze drive is het altijd oog houden voor de mens achter het conflict. Onze hele werkwijze is daarop afgestemd.
    Uw partner bij uitstek

Uw partner bij uitstek

  • Wij zijn daarom uw partner bij uitstek bij het opbouwen en uitvoeren van de bij uw organisatie passende vorm van slim en zuinig en lean conflictmanagement.
    Door de juiste maatvoering. Door zorgvuldige analyse van de situatie. Door een daarop toegesneden keuze uit een breed en compleet scala van interventies. En door altijd gespecialiseerde, gecertificeerde en toegewijde professionals in te zetten.