Tools voor conflicten? Kom naar de Merlijn Kasteeldag 26 maart 2019

Poppen aan het dansen - kasteeldag Merlijn
bedrijfscultuur Conflictoplossingsmethode HRM Merlijn Advies Groep Merlijn Events

Uitgeverij Performa en Merlijn Advies Groep hebben voor managers en-HRM managers een heel bijzondere dag ontwikkeld onder de titel:

Kasteeldag ‘De poppen aan het dansen’

De Merlijn Kasteeldag is al 9 jaar een begrip in het netwerk van Merlijn. De sfeervolle, informatieve en leerzame jaarmarkt (bekijk voorgaande jaren) die sinds 2011 in middeleeuwse stijl wordt georganiseerd met verschillende workshops, sprekers en marktkramen zal 26 maart weer terugkeren met een nieuw verrassend thema: ‘De poppen aan het dansen’.
Elke HR-professional heeft er gegarandeerd mee te maken; conflicten of spanningen tijdens de samenwerking in een organisatie. Maar hoe ga je daar mee om? Hoe krijgt u de poppen samen in harmonie aan het dansen zonder dat de poppen zonder u aan het dansen gaan..? Tijdens de Merlijn Kasteeldag krijgt u antwoord op heel veel vragen en inzicht in talrijke conflictueuze situaties!
Jaarlijks keert het event terug met diverse interactieve workshops. Deze worden georganiseerd in drie rondes van drie workshops waaruit de deelnemers kunnen kiezen. Hier delen professionals hoe u het beste met conflicten binnen uw organisatie om kunt gaan. Na elke workshop worden de meest belangrijke tips nog een keer nabesproken. Bekijk hier de agenda en de inhoud van de workshops.

Conflictoplossend te werk

Wist u overigens dat de Merlijn professionals bij het bestrijden en oplossen van conflicten over meer dan 20 methodieken kunnen beschikken. Daardoor kan ieder conflict adequaat en correct gedoseerd aangepakt worden. Geen kanonskogels op muggen afschieten, of anders gezegd, niet meer investeren dan nodig is. Dat leert u en maakt u mee op de Kasteeldag van Merlijn.
“Sfeervol, informatief en interessant!”
Na afloop van het programma zal er nog een borrel plaats vinden waarbij u de gelegenheid krijgt om vragen te stellen aan onze experts. Het is natuurlijk de bedoeling dat iedereen zonder vragen naar huis gaat, of hooguit met nieuwe vragen! Daarvoor kunt u natuurlijk terecht op onze website, of even bellen met Merlijn.

Gratis boek uitgegeven door Merlijn: De conflictadviseur, wegwijzer in het conflictlabyrint

Ook zal er vanuit Merlijn een door Merlijn geproduceerd nieuw boek overhandigd worden aan elke deelnemer van de kasteeldag: ‘De conflictadviseur, wegwijzer in het conflictlabyrint’. In dit boek leest u de ervaringen van conflictadviseurs, ondersteund door inzichten uit de wereld van organisatie, communicatie en conflicten.

Locatie Kasteel Vanenburg middelpunt van Nederland

Dit alles vindt plaats in Kasteel Vanenburg, een prachtige locatie gelegen in de provincie Gelderland, die goed bereikbaar is, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.
Meld u hier aan voor de Merlijn Kasteeldag. Let op, vol = vol!