Nieuw in de OR

Nieuw in de OR

2-daagse

x
 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Bedrijfsinformatie

 • Factuurinformatie

 • Overige informatie

In deze training zullen we een aantal items met u doorlopen waarmee u te maken krijgt als nieuw OR-lid. Deze items vormen de basis. Dit betekent dat we een aantal wetgevingen behandelen, maar ook vergadertechnieken. Aan bod komt verder wat de overstap van medewerker naar OR-lid betekent en waar verschillen in zitten. Daarnaast hoe u als OR-lid uw kwaliteiten kunt inzetten in dit vakgebied. En we kijken ook al een beetje naar hoe u al deze ervaringen om kan zetten ten goede van uw carrière. De training is opgesplitst in 2 dagen zodat u de ervaring in dag 1 kunt meenemen in de huiswerkopdracht die we op dag 2 bespreken.

Nieuw in de OR wordt onder meer gevolgd door:

 • Leden die pas gekozen zijn en meer inzicht willen krijgen in het vak OR-lid

Te behalen resultaten

 1. U heeft inzicht in het werkveld van de OR in algemene zin
 2. U heeft kennis van de rode draad binnen de wetgeving en waar u specifiek moet zoeken
 3. U heeft de verschillen tussen medewerker zijn en uw taak als OR-lid verkent
 4. U heeft inzicht van uw eigen competenties als OR-lid
 5. U heeft kennis van vergader- en beïnvloedingstechnieken

Wilt u deelnemen?

Data & Locaties

Geen trainingen gevonden
Kasteel Heeswijk nabij 's-Hertogenbosch (NB)Kasteel 4 Heeswijk-Dinther
Locatie: Kasteel Heeswijk nabij 's-Hertogenbosch (NB)
Data07 mei 202014 mei 2020
 • Kosten: € 600
 • Accommodatiekosten: € 115,00
 • BTW: nihil
In deze training zullen we een aantal items met u doorlopen waarmee u te maken krijgt als nieuw OR-lid. Deze items vormen de basis. Dit betekent dat we een aantal wetgevingen behandelen, maar ook vergadertechnieken.
Locatie: Kasteel Heeswijk nabij 's-Hertogenbosch (NB)
Data02 nov 202009 nov 2020
 • Kosten: € 600
 • Accommodatiekosten: € 115,00
 • BTW: nihil
In deze training zullen we een aantal items met u doorlopen waarmee u te maken krijgt als nieuw OR-lid. Deze items vormen de basis. Dit betekent dat we een aantal wetgevingen behandelen, maar ook vergadertechnieken.

Docenten

Put | de heer mr. M. van der Put (Michiel)

Michiel van der Put (1962) is jurist en Arbeid & Organisatiedeskundige; sinds 2008 werkt hij als OR trainer en adviseur. Binnen de medezeggenschap combineert hij zijn juridische kennis met zijn voorliefde om mensen verder te helpen in hun ontwikkeling. Vanuit de overtuiging dat mensen meer kunnen dan ze denken, ziet hij dat zelfs een onervaren...

Lees verder

Dhr. Vonk - Trainer - Merlijn Groep

Vonk | de heer drs G.J.M. Vonk (Gerard)

Gerard J.M. Vonk (1954) is 28 jaar werkzaam als trainer, coach en adviseur. Een van zijn belangrijkste werkterreinen is medezeggenschap, als trainer voor ondernemingsraden werkt hij samen met Merlijn Medezeggenschap. Daarnaast heeft Gerard een eigen bedrijf (VONK&VLAM) waarbinnen hij zich vooral bezighoudt met teamontwikkeling, creativiteitsontwikkeling en cultuur- en verandertrajecten van organisaties. Hij traint een breed...

Lees verder

Dhr. Hendrickx - Partner - Merlijn Groep

Hendrickx | de heer W.G.W.M Hendrickx (Wouter)

Wouter Hendrickx (1948) is mediator, onderhandelaar en contractbeoordelaar en gespecialiseerd in het helpen oplossen van zakelijke kwesties. Hij heeft veel ervaring in het bedrijfsleven, in het bijzonder in IT gerelateerde projecten en medezeggenschapsactiviteiten.Hij is vooral actief in business en corporate mediation en arbeidsmediation.Een bijzondere specialiteit is begeleiding van medezeggenschapsorganen bij reorganisaties en/of downsizing van de...

Lees verder

Marselis | de heer mr R.W.M. Marselis (Rolf)

Mr. R.W.M. Marselis heeft langjarige ervaring als organisatieadviseur, trainer, facilitator en mediator. Hij studeerde bedrijfs- en arbeidsrecht aan de Universiteit van Leiden en volgde nadien tal van opleidingen als jurist, organisatieadviseur en mediator. Rolf is verbonden geweest aan verschillende gerenommeerde bureaus, waar hij naast zijn adviespraktijk leidinggevende functies vervulde.  Drive en ervaringZijn drive ligt in...

Lees verder

Download de brochure

Nieuw in de OR

Deze training scoort een 8.8 / 10 op basis van 5 beoordelingen
Nieuw in de OR

Ik heb inhoudelijk meer zicht gekregen op wat er van mij verwacht mag worden als OR lid. Ik heb inzicht gekregen in de WOR en welke artikelen het meest van belang zijn. Tips in gesprekstechnieken neem ik zeker mee!

Esther, Rosmalen
Nieuw in de OR

Alle onderwerpen die we hebben ingebracht zijn aan bod gekomen. Ook had de docent veel kennis van zaken en kon goed switchen tussen de lesstof en onze vragen. Ik ben zeker goed van informatie voorzien en kan het geleerde ook in praktijk brengen.

Esther, Spoordonk
Nieuw in de OR

Meer kennis opgenomen betreffende wet- regelgeving OR.

Thomas, Posterholt
Nieuw in de OR

Ik heb meer inzicht gekregen in de regelgeving.

Remco, UniCarriers
Nieuw in de OR

Ik ben met meer kennis naar huis gegaan. Het was bijna een op maat gemaakte training. Ik raad hem iedereen aan! Bedankt!

Danique, UniCarriers

Misschien is dit ook interessant voor u?