Intervisie en supervisie – Mediators in Nederland

Intervisie en supervisie – Mediators in Nederland
Mediator trainingen

Aanmelden intervisiegroep Merlijn – Mediators

Vanaf heden kunt u zich aanmelden bij de Linkedin groep: ‘Merlijn INTERVISIE Groep’. U wisselt in deze groep ervaringen, stelt vragen en zoekt een intervisiegroep waarin u uw professie kunt verdiepen in het netwerk van collegae. U kunt de pagina vinden door in de zoekbalk van Linkedin te zoeken naar ‘Merlijn intervisie’ of de link te volgen.

Mediation is een vak in ontwikkeling. Uitwisseling, onderzoek, feedback en discussie zijn noodzakelijk om professionele uitoefening van dit vak te vergroten. Intervisie kan hierbij helpen.” 

Supervisor bij intervisiegroep

Het is zeer efficiënt om met je (verplichte) intervisiegroep een trainer van Merlijn als supervisor in te schakelen: u bepaalt in overleg met de trainer onderwerp en aanpak. Het rendement van de intervisie neemt toe en uw kunt op deze manier PE-punten op maat scoren met volop gelegenheid voor persoonlijke aandacht en gezamenlijke groei.

Mogelijke onderwerpen intervisie

Ter inspiratie kun je via deze link de onderwerpen scannen. Neem dan s.v.p. contact op met Merlijn om de keuzes in onderwerpen, mogelijke trainers te bespreken.  De kosten zijn afhankelijk van de keuze voor de trainer en de reisafstand. Merlijn gaat er vanuit dat de locatie door u geregeld wordt maar uiteraard kan Merlijn hier ook voor zorgdragen.

Een keer wat anders, intervisie met paarden!

Herkenning van de dynamiek van een conflict in een paardenkudde versterkt het handelen als begeleider. Bekijk hier de training

Meer informatie? Lees hieronder.

https://www.merlijngroep.nl/training/intervisietechnieken/