Financiële tegemoetkoming mogelijk bij trainingen?

Bijzondere 40% ‘over-de-financiële-drempel-korting’

Om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen om met mediation en het mediation-gedachtengoed kennis te maken, biedt Merlijn een 40 % ‘over-de-financiële-drempel-korting’ op de 6 daagse basisopleiding tot Mediator.

In de afgelopen twintig opleidingsjaren hebben we bij veel gelegenheden gemerkt hoeveel goeds het participeren aan de training kan betekenen, ook voor mensen die bijvoorbeeld tijdelijk vast zitten in hun leven of carrière of die even niet goed weten hoe nu vooruit en hoe nu verder.

Hoewel juist op zo’n kantelpunt de behoefte aan het inslaan van een nieuw en inspirerend pad groot is, valt die behoefte ongelukkigerwijs vaak samen met het op dat moment financieel niet kunnen investeren in jezelf.

Merlijn wil ook op die momenten kansen bieden en geeft op de 6 daagse basisopleiding een instapkorting van maar liefst 40 % aan mensen die alleenverdiener zijn en aantoonbaar:

  • een WW uitkering hebben;
  • een WIA uitkering hebben.

Let wel:

  1. als u gebruik wilt maken van deze regeling geven wij u aan wanneer u kunt deelnemen.
  2. de korting geldt als gezegd alleen voor de 6-daagse basistraining. Als u voor- of nadien besluit ook blok 4 en 5 te willen volgen, gelden de normale prijzen.