Mediation met geweldloze communicatie

ISBN 9789047710462

Mediation mag zich verheugen in een toenemende belangstelling. Het is immers beter om conflicten niet uit te vechten of in de rechtszaal te laten belanden, maar om ze samen op te lossen. Maar hoe pak je dat aan? Dit boek leert je stap voor stap hoe je een effectieve mediator kunt worden, of je nu ouder, leraar, manager, therapeut of vredeswerker bent. ‘Is het mogelijk mensen te helpen hun conflicten op te lossen zonder er zelf in mee gezogen te worden? Jazeker! Het is een kwestie van oefening, oefening en nog eens oefening – en wat zelfreflectie.’- Liv Larsson. (bron Bol.com)

Liv Larsson baseert haar nuchtere aanpak op de uitgangspunten van de Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg. Mediation met Geweldloze Communicatie is het resultaat van Larssons jarenlange ervaring als mediator, overal ter wereld, en bevat vele voorbeelden en praktische suggesties. Kortom, een boek waarmee je zelf aan de slag kunt. (bron Bol.com)

De auteur van het boek Mediation met geweldloze communicatie is:

  •  Liv Larsson

Dit boek behoort tot de lees tip die Merlijn geeft bij de training: Toepassen van geweldloze / verbindende communicatie door Hesther Macrander

Bestellen

Klik hier om het boek Mediation met geweldloze communicatie te bestellen.

Bestel hier