De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

ISBN 9789047054641

Dit belangrijkste business boek van de 20ste eeuw verkocht al honderd drukken in Nederland. Het maakte wereldwijd bedrijven succesvoller en hielp miljoenen mensen met meer plezier hun leven ervaren.

Dit boek behoeft nauwelijks nog introductie; het vormt al jarenlang en wereldwijd een inspiratiebron voor iedereen. Stephen Covey heeft met zijn Zeven eigenschappen een miljoenenpubliek bereikt. Hij leert ons hoe we de kwaliteit van zowel ons werkende leven als ons privéleven kunnen verbeteren. Zijn inzichten hebben duizenden mensen in staat gesteld meer plezier en zin te ervaren in hun omgang met anderen; dit heeft daardoor het werk in duizenden organisaties en bedrijven prettiger en efficiënter gemaakt. Zijn filosofie is van alle tijden en blijkt steeds weer nieuwe generaties aan te spreken. Verkozen tot ‘Het beste managementboek ooit’ door de lezers van Management Team

De auteur van het boek De zeven eigenschappen van effectief leiderschap:

  • Stephen R. Covey

Dit boek behoort tot de lees tip die Merlijn geeft wanneer je geïnteresseerd bent in / te maken hebt met bedrijfsmaatschappelijk werk.

Bestellen

Klik hier om het boek "De zeven eigenschappen van effectief leiderschap" te bestellen.

Bestel hier