Kasteeldag

12 september 2024, Slot Zeist

De Merlijn Kasteeldag is al tientallen jaren een begrip in het netwerk van Merlijn. De sfeervolle, informatieve en leerzame dag in Merlijn stijl wordt georganiseerd met verschillende workshops en sprekers en keert komend najaar op 12 september 2024 terug met een nieuw verrassend thema; Integraal Conflictmanagement. CO-organisator NIVIC.

Inschrijven voor deze inspirerende dag kan vanaf nu!

Van gedoe naar DOEN
Ruzies kosten tijd, middelen en energie, maar vooral: ze kunnen grote schade toebrengen aan je medewerkers en je organisatie. Daarom is niemand blij met gedoe op het werk, vooral als je zelf geen partij in het conflict bent, maar er wel iets mee moet.

Als er gedoe is in je organisatie, blijf je er graag bij weg. Zeker als je in een verantwoordelijke positie zit, voelt het ongemakkelijk. Het komt nooit uit en het doorkruist andere belangrijke dingen.
Je denkt: misschien loopt het met een sisser af. Maar die sisser kan een draak worden. Want van gedoe komt gedonder – geheid – als je er niks aan doet. Je ziet het gebeuren en wat kun je dan? Het moet anders, maar hoe?

Kom op 12 september aanstaande naar de Kasteeldag en ontdek hoe je gedoe kunt omzetten in doen: door conflicten niet als incident te beschouwen, maar als onderdeel van de samenwerking en adequaat te reageren. Blijf bij het gedoe en maak er gebruik van.

Dagprogramma; Wat gaan we doen?
Deze dag is een mengeling van inspiratie, leren en ervaren, zodat je op 13 september al een eerste stap kunt maken naar een effectieve omgang met conflicten in jouw organisatie. Je hoort lezingen, doet mee aan workshops en natuurlijk is er volop gelegenheid om met elkaar te spreken en informatie te krijgen.

In verschillende lezingen en workshops ontdek je een nieuw perspectief en ontvang je handvatten om direct toe te passen, vanuit de invalshoek van Integraal Conflictmanagement. Het wordt een dag met kundige sprekers en workshops die een mix zijn van ernst en luchtig. Je investeert in een dag, waar je de volgende dag al mee aan de slag kunt!

Bekijk hier het programma.

Voor wie?
Ben je manager, HRM-er of heb je anderszins te maken met conflicten van anderen in werkverband? Kom dan op 12 september aanstaande naar Slot Zeist en doe mee!
Er kunnen maximaal 100 professionals meedoen aan deze dag. Vol = vol.

Benieuwd? Voor jezelf en / of collega’s? Meer informatie en aanmelden kan via deze link.

Nu inschrijven / een optie nemen