Kasteeldag OR Summer

Kasteeldag OR Summer
Medezeggenschap Merlijn Events ondernemingsraad OR

Op 7 juli vindt onder de naam OR Summer (De Clercq Advocaten en NotarissenMerlijn Medezeggenschap en Performa OR) de Kasteeldag OR Summer plaats. Summer is hét vak event voor de meer ervaren medezeggenschapper in grotere en complexere organisaties en voor ambtelijk secretarissen die dieper op de  materie willen ingaan. Het event biedt een afwisselend, diepgaand programma van plenaire colleges en interactieve workshops. Die laatste worden georganiseerd in drie rondes van twee workshops waar de deelnemers uit kunnen kiezen. Deze interactieve workshops gaan in op belangrijke vraagstukken die van invloed zijn op de rol van de OR, zoals organisatieveranderingen, beïnvloeding & betrokkenheid en organisatiethema’s. Bekijk het programma hier.

Hierna zal er een biologische expertlunch plaatsvinden waar de sprekers uw gastheer zijn. Er is dan ook de mogelijkheid om aan de experts vragen te stellen. Dit alles vindt plaats op een unieke, sfeervolle locatie met een prachtige tuin. Tussen het volle programma kunt u dus even in alle rust ontspannen. Kasteel Groeneveld ligt bovendien centraal in het land, biedt volop gratis parkeergelegenheid en wij verzorgen een pendeldienst vanaf station Baarn. Mis deze mogelijkheid niet om tientallen nieuwe collega medezeggenschappers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen!

Voor de prijs hoeft u het niet te laten. De toch al lage reguliere prijs bedraagt € 395, maar hoe vroeger u zich inschrijft, des te voordeliger!

  • Inschrijven voor 31 mei: € 345
  • Inschrijven vanaf 1 juni: € 395
  • Alle prijzen zijn exclusief btw.

Mis het niet en schrijf u als actieve medezeggenschapper vandaag nog in voor een unieke en leerzame ervaring!”