Jong Merlijn

Vanaf 2012 heeft de Merlijn organisatie zich versterkt met een groep jonge mensen. Deze groep bestaat uit net, of nog net niet, afgestudeerden in diverse disciplines: rechten, bedrijfskunde, kunstmatige intelligentie, taalwetenschap etc. : de groep Jong Merlijn.Jong Merlijners ondersteunen onze organisatie vanuit hun moderne disciplines met frisse inzichten en creativiteit. Zij brengen kennis van moderne communicatiemiddelen in onze organisatie. Zij denken continu mee en geven nieuwe impulsen aan onze inzichten in hoe mensen denken en leren. Daarbij zullen zij meedenken omtrent de de implementatie van deze ideeen in onze innovatietrajecten rond actieve dienstverlening - adviseren, coachen, mediairen - en in onze trainings- en opleidingsprogramma's.

Door participatie in alle interne activiteiten van onze organisatie en deelneming aan (deels speciaal voor hen georganiseerde) trainingen ervaren zij actief en aan den lijve wat wij willen brengen voor onze klanten. Ze kunnen daar gefundeerde feedback op geven. Zij ervaren onze bedrijfsprocessen en krijgen inzicht in de visies, die daaraan ten grondslag liggen. Visies, die steeds weer draaien om: communicatie, leerbehoeften, leerprocessen en denkpatronen.

Natuurlijk leren zij ook zelf. Hun Jong Merlijn periode kan een enorme impact hebben op hun eigen carrière, op de keuzes die ze willen gaan maken. Misschien wel weer bij Merlijn: Jong Merlijners kunnen persoonlijk en/of financieel participeren in diensten die wij met hun hulp aan onze klanten aanbieden. Zo kunnen ze nu of in de toekomst een eigen consultancy opbouwen.

In een voortdurend proces van over en weer geven en uitwisselen ontdekken we samen, onze senioren, de ervaren adviseurs/trainers van vandaag met de senioren van morgen, wat onze huidige klantgeneratie nodig heeft en verwacht. Daarvan profiteren onze klanten niet alleen in de toekomst, maar ook nu al.

Merlijn, gevoel voor wat er speelt.