Wittekoek- van de Vondervoort | mevrouw Y.J. Wittekoek- van de Vondervoort (Yvonne Jose)

Regio's: Flevoland, Gelderland, Overijssel, Zuid-Holland

Yvonne is al meer dan 30 jaar actief met het begeleiden van trajecten rond Mens, Arbeid en Organisatie. In de eerste jaren heeft zij zich gericht op het krijgen van werk als consulent bij het Arbeidsbureau en later als consultant bij een outplacement bureau. Daar is ze opgeleid als loopbaan –outplacement adviseur. Vanwege de vele veranderingen die je zag gebeuren in de wereld van werk heeft zij gekozen voor de richting gezondheid en werk. Ze deed een opleiding als bedrijfsmaatschappelijk werkende waarbij ze zich sterk gericht heeft op vitaliteit en langdurige inzetbaarheid van medewerkers.

Vanaf 2008 was zij tevens actief als vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen VPO binnen Oce-Canon. 

Vanaf 2015 is ze ook inzetbaar als vertrouwenspersoon Integriteit VPI en gecertificeerd bij de LVV. Geïnspireerd blijven is haar grote wens en daarom volgt ze bijscholingen, intervisies en nieuws in de markt.

Yvonne is al ruim 22 jaar werkzaam op het gebied van training, coaching, begeleiding en therapeutische interventies. Het eigen ondernemerschap is haar meer dan bekend. Ze kan ook anderen begeleiden bij de gang naar het eigen ondernemerschap, werk maken van de eigen kwaliteiten in goede en minder goede tijden.

Ze werkt vanuit respect, dienstbaar aan cliënt en organisatie. Integriteit en zorgvuldigheid zijn voor haar belangrijke waarden ook op het gebied van privacy.

Haar motto is: “Iedereen aan het stuur van eigen leven en loopbaan”. 

Hierin is ze open- minded , stimulerend en motiverend, niets menselijks is haar vreemd want in haar leven heeft ze veel uitdagingen moeten aangaan en heeft ze steeds de weg naar volop leven gezocht en gevonden.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Relevante opleidingen zijn:

– Arbeidspolitiek en Werkgelegenheid

– Post Hbo Werkgelegenheid

– Post Hbo Bedrijfsmaatschappelijk werkende

– VPO-VPI

– Professionele Begeleider van Organisaties

– NLP Practitioner en Master IEP

"Niets menselijks is mij vreemd!"

Talen

 • Nederlands
1993

familiebedrijf sinds

200

aangesloten professionals

4500

conflictprofessionals opgeleid sinds 1993

9.2

gemiddelde klantbeoordeling

Neem contact op

met Yvonne Wittekoek- van de Vondervoort

Graag hieronder uw gegevens en vraag/verzoek invullen.

  Specialismen

  Yvonne Jose Wittekoek- van de Vondervoort is gespecialiseerd in

  Inzetbare Vertrouwenspersoon

  Vanaf 2022 is het hebben van een vertrouwenspersoon voor alle organisaties waarschijnlijk verplicht. Het ziet tenminste naar uit dat het wetsvoorstel daarover zal worden aangenomen. En …

  Meer over Inzetbare Vertrouwenspersoon

  Vertrouwenspersoon (extern)

  Een (externe) vertrouwenspersoon  draagt bij aan het optimaliseren van het werkklimaat. De  vertrouwenspersoon helpt bij het de-escaleren van ongewenst gedrag, zodat problemen niet b…

  Meer over Vertrouwenspersoon (extern)

  Bedrijfsmaatschappelijk werker (BMW)

  De bedrijfsmaatschappelijk werker biedt psychosociale begeleiding aan alle medewerkers in een organisatie. Bedrijfsmaatschappelijk werk kan helpen (functionerings) problemen bespreekba…

  Meer over Bedrijfsmaatschappelijk werker (BMW)