Blok | mevrouw mr S. Blok (Simone)

Toen Simone net haar mr. titel had behaald aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam, riep ze al dat ze ooit nog eens mediation wilde gaan doen. Eerst is ze aan de slag gegaan in de gezondheidszorg. Daar heeft ze veel ervaring opgedaan in sales. Een paar jaar geleden vond ze de tijd rijp. Zij volgde de basisopleiding tot mediator en de opleiding tot familiemediator bij Merlijn. Met haar ervaring in sales, wat een perfecte leerschool is om te leren om mensen in beweging te krijgen en haar ervaringen van een mediationstage bij een advocate gespecialiseerd in arbeidsrecht en familierecht, was de logische stap om een eigen mediationkantoor te starten. Inmiddels werkt zij met veel plezier samen met twee andere MfN-mediators in Tilburg. Het kantoor richt zich voornamelijk op mediation in het kader van scheiding. Inmiddels is Simone na het volgen van de opleiding tot conflictcoach bezig om naast mediation ook conflictcoaching vorm te geven binnen haar kantoor. 

Simone: "Ik vind het heel speciaal dat ik betrokken mag zijn bij de life events van mensen als mediator. Het geeft mij ontzettend veel voldoening als mensen na afloop van de mediation door de bomen het bos weer zien en soms elkaar zelfs weer zien zitten!
Bij scheiding zie ik een belangrijke rol weggelegd voor de mediator als het gaat om de kinderen. Kinderen zijn uiteindelijk vaak de dupe van een scheiding". Ze hoopt zich nog lang met mediation bezig te mogen houden!

Specialismen