Mevr. Strik-Nijmweegen - Partner - Merlijn Groep

Strik- van Nijmweegen | mevrouw N. Strik- van Nijmweegen (Nicole)

Nicole Strik- van Nijmweegen is vanaf 1999 werkzaam als bedrijfsmaatschappelijk werker binnen vooral grote organisaties. In dat jaar heeft ze de opleidingen tot mediator en vertrouwenspersoon gevolgd. Nicole heeft zich gespecialiseerd in het thema ‘pesten op het werk’.
Daarnaast geeft ze trainingen aan en begeleidt zij  intervisie tussen vertrouwenspersonen.

Haptonomie

In 2008 besloot ze meer verdieping in haar vak op te gaan zoeken door een opleiding haptotherapie te gaan volgen. De daarbij geleerde  methodes gebruikt ze nu met positief resultaat in al haar werkzaamheden.

Kwaliteiten

Aandacht, empathie, humor,  analytisch vermogen, oprechtheid, laagdrempeligheid, in beweging brengend en verbindingen leggend.

 

Merlijn Training & Advies

Merlijn is opgericht in 1993 en helpt mensen en organisaties met raad, daad en training hun professionele communicatie te versterken en problemen op te lossen. Als freelance trainer bij Merlijn verzorgt zij de trainingen voor vertrouwenspersonen.

 

Het Conflictwarenhuis

Het Conflictwarenhuis, een zusteronderneming van Merlijn, is opgericht in 2013 en helpt mensen en organisaties om conflicten te voorkomen, te managen of op te lossen. Hiertoe beschikt het over een landelijk netwerk van professionals die ruim 15 beproefde methoden apart of gebundeld kunnen inzetten. Een conflictadviseur helpt klanten bij het vinden van de passende oplossing voor een optimaal resultaat. Nicole is vanaf 2014 bij Het Conflictwarenhuis werkzaam als conflictadviseur, mediator en vertrouwenspersoon.

 

Specialismen

Burnout, overspannenheid, technische organisaties, begeleiden van individuen en kleine teams, mindfulness, pesten op het werk, conflicten, loopbaanvraagstukken, bewustwording, communicatie, relatieproblematiek, omgang met collega’s op het werk.