Dhr. Zonneveld - Partner - Merlijn Groep

Zonneveld | de heer C.M.H. Zonneveld (Koen)

Koen Zonneveld traint al meer dan 20 jaar VGWM-commissies en OR-en op het gebied van arbeids-omstandigheden, creatief denken, teambuilding en onderhandelen met de Bestuurder. Hij adviseerde als arbo ambassadeur in verschillende bedrijfstakken honderden bedrijven over veilig en gezond werken. Hij beoordeelt namens de vakbeweging branche-RI&E’s en arbocatalogi. Koen organiseert elk jaar voor Reed Business de landelijke VGWM-dag. Hij schrijft regelmatig in vakbladen over medezeggenschap en arbeidsomstandigheden.

Van 2003-2006 had hij een tijdelijke functie als arbo-coördinator van een grote zorginstelling waar hij onder andere de arbodienst-verlening ingrijpend wijzigde.

Koen is de Nederlandse licentiegever van Breinvoorkeuren NBI®, een methode om breinvoorkeuren in kaart te brengen. Hij ontwikkelde een OR-game, is regelmatig dagvoorzitter en geeft elk jaar workshops in landen als Canada, Italië, de VS en Zuid-Afrika.

Koen is behoorlijk sportief. Liep drie keer de marathon van Rotterdam (2004, 2005 en 2006) en schaatste twee keer de Elfstedentocht uit.

Lees ook mijn artikelen in de Merlijn blog